Summa sidvisningar

söndag 30 januari 2011

FRIKORT!!!!

Hade en diskussion med min man några veckor innan vi gifte oss. Det var dags att lägga korten på borden. De så kallade frikorten alltså. Frikort är helt enkelt någon man tycker är tokhet och som man inte möter i sin värld. Ett frikort får tex INTE vara en granne eller så, det ska vara någon man INTE kan få. Men OM man av ngn outgrundlig anledning skulle stå öga mot öga mot sitt frikort så har den andra hälften gett sitt medgivande... Ja ni fattar!!

Mina frikort är:

Hugh Jackman

Jake Gyllenhall Patric DampsyColin Farrell


Hade tidigare Christian BAle på min lista....men han har tappat lite, man får egentligen bara ha TRE frikort, så jag vet att jag går lite över gränsen nu  :-)

Nu till Big A´s frikort:

BeyonceShakira

Salma Hayek
FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Någon mer än jag som ser ett mönster av hans val???
Inte för att jag trodde att han skulle välja Kicki Danielsson, men ändå.......BARA latinos och chokladpuddingar. Inte en svensk platt röv så långt ögat når. Hörde dessutom att Shakira var singel nu. Eller rättare sagt Big A berättade det lyckligt för mig härom dan!!!

Har ni något frikort.
Kom igen nu!!!

18 kommentarer:

Maria Cidrér sa...

Jadå, Jag har Rafael Edholm, Oooooo, han är SÅ snygg!!! Mickes frikort är Sharon Stone. Vi har bara en var!!!! Kanske ska kolla in lite fler????

Linda J sa...

Alltså, när jag valde mitt frikort så tyckte jag att ingen dög på listan över atleter, skådisar eller artister... Så det blev Obama. Barack Obama. Hahaha! Även om intelligens attraherar så är det ju liksom inte hjärnan man ska... kramas med :-D Måste nog tänka om. Hur är det där, får man byta liksom? Vi har också bara en var, får man ha tre? :-)

Malinka sa...

Hade så gärna velat skriva typ Tage Danielsson, men jag är ju vare sig nekrofil eller ärlig då....får väl bli Antonio Banderas helt enkelt...å min man har samma smak som din (som de delar med typ 99 0000000 andra män världen över...ska jag säga förresten!! Som väljer en het latini...

Anja sa...

Jag har:

1. Tom Welling
2. Tom Welling
3. Tom Welling

Daniel:

1. Gwen Stefani
2. Tom Welling

Hahahahah nääää jag skoja bara. Tom Welling är bara min. Min SUPERDUDE. Seriöst OH MY G...D. Jag hade glömt att jag var gift inom loppet av typ en millisekund ;-)

hehe

Anja sa...

Och hörru. Det är faktiskt ETT frikort som gäller. Jag har aldrig hört tre.

Erkänn att det bara är du som har lurat Anders ;-)

Anja sa...

Å du, sexig stavning på Patrick Dempsey ;-)

Moooahhahahahha var TVUNGEN :-D

Iréne sa...

Johnny Depp!!
Min man, som också heter Johnny, brukar skämta om att det är tur för mig att de har samma förnamn.. :-D

Kattis sa...

upptäckte Paul Walker igår i filmen Into the blue och "laminerade" direkt. Det är det uttryck vi använt som motsvarar Frikort....Var så länge sedan vi pratade om våra frikort/vilka vi fick laminera att jag faktiskt inte minns mina eller Jespers..Måste ta tag i det igen.

Sara Milesson sa...

Vi har helt samma smak gällande män!
Men du, i ärlighetens namn - dina val är inte heller direkt ngn man ser på Ica Maxi, och hur lika A är de...?

Anne sa...

:-)
Först och främst
JA man får ha flera frikort.
Bara ETT var? Usch, det skulle aldrig gå!!
Big A blev nästa upprörd igår när han såg att jag numera har FYRA. Får kanske backa där.....kastar i så fall bort Colin, men å andra sidan skulle jag kunna tänka mig Robbie Williams, så då har jag ju fortfarande 4.....
A är sur över att jag la ut en ful bild på Shakira...eler som han sa "det finns faktiskt bättre på nätet" Värst vad han surfar runt då....

Anne sa...

Linda:
Barack Obama....visst smarta killar är sexiga, men BARACK???? Whatta?????
Du får fixa och "laminera som Kattis skrev" några till
:-)

Anne sa...

Patrick Dempsey
Ja jag vet att jag stavade hans namn fel....jag var trött, OKEJ?
:-)

Anna T sa...

Ok, jag vrider tillbaka tiden ca 20 år och säger Jean-Marc Barr. Fast det är klart, som singel behöver jag inget frikort!

Anne sa...

Anna, vem var Jean-Marc Barr?????
Något jag helt måste ha missat.....

Anna T sa...

Killen i "Det stora blå", såååå snygg!

Anonym sa...

Har skrattat hjärtligt nu åt era frikort! Gäller ine vara dum -Ju fler desto större chans!!!Ja det att alla hans frikort var ena hejare på att svänga med höfterna, men det kan du ju med vad jag minns ;)

kramar Cissi Ahrling

Nina sa...

haha, dig tänker ju jag följa! Hittade hit från hon som är så vuxen att hon inte har några hamstrar... underbar människa! läste lite och fastnade på detta inlägg... frikort... alltid lika intressant! Jag skulle dock vilja poängtera att om jag inte är helt ute och cyklar så började "frikorten" i Vännersoffan på Central Perk, där får man ha fem poster på sitt frikort... de reglerna följer jag! Hela U2 och någon till som jag inte kommit på än... den platsen är lite öppen... situationsanpassad skulle man även kunna kalla den. Fast om man som jag är singel så behöver man ju inget frikort... ett av de stora fördelarna med att vara singel faktiskt... kanske den enda fördelen... men vilken fördel!!! =D

Anonym sa...Here is my homepage: site