Summa sidvisningar

onsdag 26 januari 2011

Nä om man skulle............

Tvätt har aldrig varit min starka sida.
I vissa perioder när tvätthögen känts som Mount Everest har jag till och med gått ut och handlat trosor och strumpor, allt för att slippa ta itu med tvätthögen från helvetet!!!

Jag gillar helt enkelt inte att tvätta, jag pallar inte, är lat, slö och slapp.
Eller rättare sagt det är väl okej att slänga in allt i maskinen och välja grader och sånt, den delen är kanske inte så jobbig. Det jobbigaste, absolut det mest aptrista som finns är att hänga upp eländet. Åhhhhh, hata..hata blöt tvätt. Finns ingen äckligare (förutom rå kyckling kanske) än att vända rätt på blöta jeans och annat mög som tvättats ut och in. Just jeansen är äckliga för där ska man ju in lååångt med armen när man vänder rätt på dom, ryyyyyys!!!!

Detta gör att jag alltid drar mig för att tvätta och väntar till ingen av oss längre har rena underkläder, lakan eller nått annat livsnödvändigt...
Moget. NOT

Jag har nu tvättat konstant i 4 dagar, men ser just nu ingen ljusning på kaoset nere i källaren.......

När ska jag någonsin bli vuxen och mer "mammig"?

6 kommentarer:

Karin Köhler sa...

kan bara hålla med, fy sjutton för tvätta och inte tala om stryka....

Anonym sa...

Härligt Anne! Har bara väntat på att du skulle börja blogga! Du har ett underbart sätt att dela med dig som både berör och man får ena goa asgarv! You go girl! ... Och du... Dont grow up it´s a trap!!! Kramar Cissi

Anne sa...

Dont grow up, it´s a trap!!!!
Det var nog det bästa jag läst på länge!!!!
Tack snälla för pepp och för fina ord!!!

Vicky World sa...

Men guuud, jag hade ingen aning!
Grymt roligt bruden, ser sååå mycket fram emot att följa dig, din cooling!
Puss
Vicky
www.vickyworld.se

Anja sa...

Ah du, jag är ju likadan!

Eller nä inte riktigt. Jag tvättar. Tvättar ju jämt! Men min fullkomligt oresonabla avsky ligger i att VIKA OCH LÄGGA IN skiten i garderoberna.

Därför samlar jag all tvättad tvätt på diverse ställen. Ovanpå byrån vid skrivborden, på den "lediga" stolen vid matbordet, uppe i vårt sovrum osv osv.

Eftersom jag ändå aldrig var jag har mina rena kläder så kunde jag ju lika gärna skita i att tvätta!

Stöööört!

Jag tror aldrig att jag kommer lära mig att vika och lägga in den rena tvätten DIREKT. Jag är nog en samlare helt enkelt ;-)

Maria Cidrér sa...

Ja, precis som din vän Anja skrev, HATA jag oxå att vika ihop och lägga in tvätten. Lägger de numera i grabbhög, där de 4 killarna i familjen får ta itu med det själva, och tjejhögen, där jag lägger min hög någonstans och Tösens i hennes rum. När det sedan börjar ta slut på kläder, inser jag att det kan vara ganska bra att hänga upp kläderna, så jag ser vad jag har att ta på mig. Nä, fy och usch för tvätt!!