Summa sidvisningar

tisdag 1 mars 2011

Matkasse

Åh
Samma visa varje dag.
Då menar jag verkligen, varje dag!
- Vad ska vi äta, skriker 14 åringen redan innan jag kommit innanför dörrarna. Ibland ringer hon och frågar mig på jobbet "vad ska vi äta?"
Jag har en dotter med förhöjd ämnesomsättning. Hon tänker inte på mkt annat än mat. Smal som en skrika dessutom (finns det ngn rättvisa i världen?).
Detta stressar mig sjukt mkt
Jag får röda flammor på halsen till och med.
Funderar på om jag ska prova ett nytt grepp:
Är det någon som testat detta? Matkasse till dörren alltså. Just nu såg jag att det I DAG var extrapris på Linas Matkasse, någon som testat detta? Sen finns det ju Middagsfrid och Matlycka också....
Någon som kan ge ngt tips eller så?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Anne! Linas Matkasse är FANTASTISK! helt perfekt att den kommer varannan vecka eftersom man får en hyfsad flexibilitet i matlagningen. Mitt sedan ngra år avsomnade intresse för matlagning har vaknat sedan jag beställde matkassen första gången för ca två månader sen. Nu är det slut med veckomenyer enlligt följande Falukorv m pasta; köttbullar med pasta; Wienerkorv med ris och alla sjuka röätter som varit familjestandard de senaste åren!

Kör på Linas matkasse och du kommer aldrig ångra dig!

m v h

Joel Lindskoug

Nina sa...

Nej, det finns ingen rättvisa i världen!! Jag vill också ha förhöjd ämnesomsättning... iallafall lite! Min bror och hans tjej har testat Linas Matkasse, de va jättenöjda! Det går ju att testa en vecka och se om det passar eran familj! För att komma undan stressen med "vad blir det för mat?" så är en gemensam "planera kommande vecka stund" faktiskt ganska trivsamt och smidigt. Då får alla välja, alla får vara med och bestämma, man kan planera matinköpen efter menyn och behöver inte fundera så mycket när hungern sätter in!

Milla sa...

Give me hope!
Här törs jag inte prova Linas eller annans matkasse av det enkla skälet...Ett Kräset Barn :O
Här kör vi säkra/trista kort och även annat till oss medan den kräsne får sitt gamla vanliga:/
Curligng? Japp...
Dessutom hatar jag att laga mat och att variera den är ännu tristare.

Lycka till och jag tror säkert att alla de där alternativen är toppen.
Kramar

Kom förresten på om jag inte borde anställa mormors/farmors matkasse..De går ju hem även hos den kräsne:)

Fru Gårman sa...

Har inte testat, men har läst om andra bloggare att de gillat grejen. Men nu minns jag inte vilka bloggare så jag var itne till mycket hjälp va? :)

Helena sa...

Vi har provat Linas Matkasse och Middagsfrid. Är mest nöjda över Linas så kör på. Det finns en himlans massa matkasse-företag, sök på nätet. Vi tänkte testa Tasteline nästa gång och en kollega kör Matkomfort och är nöjd.

Anne sa...

Åååå
SHIT vad många tips och åsikter!
Trevligt!!!!
har fortfarande inte gått in på Linas Matkasses hemsida och tryckt på BESTÄLL-knappen. But will do....will doooo, soon!

Madlar sa...

Bor på vischan o där finns ingen leverans av denna gudagåva till hushållen. Om det fanns skulle utan tvekan prova. Gillar att laga mat men att hitta på VAD man ska äta är ju fullkomligt urtrist.

♥ Sanna ♥ sa...

Vi provade Linas vilken var jättebra!! massa nya smakupplevelser och nya rätter man inte provat allt var lätt att göra vilken var en fördel, men när postnr byttes här för mindre än ett år sen vart det tydligen för få med samma postnr som hade det :(
så vi blev av med den...
Så prova, jag tror du kommer gilla den!!
KRAM

Anne sa...

Så nu är det gjort!
Ska testa Linas Matkasse...
DEn där Lina måste vara ganska tät va?
:-)

Johanna sa...

Vi har Lina sen tidigt i höstas. Vi är mkt nöjda, 3-åringen äter glatt också. Lite mkt kött för vår del, men kassen kommer ju bara varannan vecka så då blir det veg den andra veckan :-)

Malla sa...

Jag tror det är en bra grej! Hsde det funnits här i norr hade jag testat det :) ...kanske...jag gillar ju att hitta på mat :P

Fru Venus sa...

Inget för mig (finns inte ens här) men jag har bara hört gott om Linas matkasse och dessutom fick den högst betyg i ett test nyligen :-)

Maria sa...

Har själv inte provat, pga 4 st kräsna ungar här också!!! Annars hade jag lätt testat!! Har en kollega som är supernöjd och har dessutom hört av flera andra att det ska vara jättebra.

Åsa B sa...

NEEEJJJ!!!!
Jag har testat Linas matkasse, men gillar MYCKET bättre MAT I VECKAN! Kolla in mativeckan.se! Helt klart överlägset bättre råvaror o godare mat! O samma pris! (eller billigare?)

MAT I VECKAN alltså!

Anonym sa...

Gå in på www.matkasse.se, där hittar du massor av "matmäklare" som de heter. Det finns alla möjliga olika inriktningar att välja mellan.
Linas verkar inte vara bäst, bara störst ;o)