Summa sidvisningar

torsdag 17 mars 2011

Kass i bugen

Minns ni min magamöba?
Trodde den flyttat hemifrån...
Fel trott
Han slog till med en sån jävla sjuhelsikes kraft ikväll
Well hello, welcome back Mr Shit....

När jag hade fött mitt första barn fick jag också besök av någon sjukt långvarig magparasit. Det gjorde så sjukt ont när jag sket att jag bet i ett skärp. Skärpet blev liggandes på toaletten i flera år. Jag hittade det för några år sedan i en gammal flyttkartong. Det gick tydligt att se alla mina bitmärken. Ett bett per skit. Helt perforerad. Som en gammal ost..

Hade behövt ett skärp i kväll...sen pratar vi inte mer om det. Okej? HUR ni än tjatar så tänker jag inte berätta mer!!

Nu ligger jag här på soffan, med mina håriga och ömma benhinnor och sneglar på en liten flaska rosévin jag på nysketna och skakiga ben nyss har tagit fram ur kylen. Jag har alltså köpt en LITEN flaska vin. Det är inte ofta man gör det.  Det signalerar liksom "nej, nej, tack, en liten räcker så gott för mig, här ska ingen bli full inte, lagom är bäääääst".Det är torsdag idag, i morgon är jag ledig. Ljuvligt.

Vid närmare eftertanke hade jag kanske kunnat köpa en stor...

5 kommentarer:

Milla sa...

Skit också...en bag'n'box vore nog det enda rätta för att dränka bakterien ordentligt.
Krya på dig.
Kram

Anonym sa...

Proviva Mango! Lovar att Du inte behöver skärpet sen!:)Kram Viveca

Nina sa...

Stackare!!! Först benhinnorna, sedan utskälld när du ska kissa, sen en jävla magamöba så du måste tugga sönder kläderna... inte nog med det, du hade otur när du tänkte när du va på systemet också... varför en liten flaska???? Varför en stor flaska??? Det finns ju bag in box! Supersmidigt... om man vill kan man ju ta ur påsen ur kartongen också och ha som kudde! När den börjar bli tom och platt kan man blåsa in luft... det har jag ALDRIG provat! =D Hoppas amöban ger sig av och benhinnorna lär sig vem som bestämmer (du)... kram på dig och sov så gott!

Susjos sa...

Håller med de andra- bag in box is the shit! hihi..eller vad man ska säga!
Krya på dej!

Ting sa...

En liten flaska.
Hahaha!
Vad söt du är!