Summa sidvisningar

måndag 14 mars 2011

Skräck!

Jag för en kamp just nu
En kamp på liv och död
Och den pågår i min mun………..

Har ont i en tand.
Tandvärk.

Har försökt att blunda för den. Känt hur den pockar på och liksom lurar där bak i vassen. Molandes & dunkandes....Har hittills kunnat trycka bort den jäkeln med 2 Magnecyl/ Alvedon…men nu verkar det som om tanden är på väg att vinna fajten i flabben.
Jag är van att ha ont i munnen. Dagen då mina tänder gjordes tog Gud en restresa eller nått...... Jag har skitkassa tänder. Hyfsat raka och så...men kvalité som en missbrukare från Ukraina
Det gör ont nu
Jag har tandläkarskräck. Tung. Svår.
Dålig ekvation!
Lösning?
Gör som jag brukar. Blundar för eländet och ringer i panik till min tandläkare när tanden precis skall till att explodera .
Dålig lösning?
Absolut.

Numera finns det munskydd som tandläkare kan använda för att liksom locka patienten till skratt, få denne att koppla av... Kan redan nu lungt konstatera att det inte hade fått mig lugnare. Snarare tvärtom!8 kommentarer:

Nina sa...

Usch! Stackare!!! Tamdläkaren är ju ingen favorit direkt... måste också gå dit snart... har bitit bort en bit på en tand... tror inte det är bra att vänta med sådant... så därför har det bara gått två månader! Men, jag hade värsta sprutfobin för ett par år sedan, den botade jag med KBT. Så jag gick hos en psykolog och blev faktiskt av med fobin. Gick på "Psykologen" i Göteborg, så jag hade en student som fixade mig... inte ens färdigutbildad fixade hon det galant! och så blev det inte så dyrt heller! Måndagstipset helt enkelt! kram på dig!

Anonym sa...

Tur du har en sådan bra tandläkare! :-)
Maria O B

s sa...

sobril?

Anonym sa...

Ska själv dit snart. Tycker mest det är så himla tråkigt så jag nästan somnar. Gör det ont så skriker jag definitivt. Min tandläkare gillar inte att jag skriker så han brukar bedöva mig ganska så direkt!:) Kram Viveca

Anonym sa...

Nä att gå till tandläkaren är inget kul och dyrt är det oxå, men det var inte det jag ville komma till...utan min tadis är lång mörk och förbaskat snygg så nu är det jobbigt för mig innan jag går dit för att jag skall välja rätt outfit... ;-)

Milla sa...

Läs för guds skull inte mitt inlägg om tandvärken i början av januari...Gillar inte tandvärk och inte heller tandläkarbesök...speciellt inte de som efterföljs av mer tandvärk, värre än den första.

Ja, nu blev du säkert väääldigt övertygad om att gå dit?

Kram, jag håller dig i t..handen.
Kram

Fru Venus sa...

Aldrig sett ett sånt där munskydd, men blä för det!! Måste erkänna att jag fram till 24 års ålder lagade mina tänder nersövd. Fixar inte skiten. Nu har jag en tandläkare jag litar på men när hon går i pension om några år då går jag aldrig mer. Ever. Stackars dig....

Anne sa...

Bra
Att Ni
Tycker synd om mig
För det är det!
:-)