Summa sidvisningar

torsdag 17 mars 2011

Sur som ättika!

Är på ett jäkla humör..... Så in i helv... otrevlig, sur och sunkig. Försov mig i morse. Hoppade över duschen med argumentet att jag ändå skulle träna på lunchen och duscha då. Glömde handduken hemma. Fan!


Dessutom mina vänner har jag drabbats av:

 

Benhinneinflammation

Benhinneinflammation även kallat periostit (på mediala delen av skenbenet, tibia), medialt tibiasyndrom eller medialt tibiaperiostit, är en idrottsrelaterad skada med smärtor i muskler eller muskelfästen i underbenet.
Benhinneinflammation orsakas vanligen av överansträngning p.g.a. för intensiv träning, för snabb ökning av träningsdosen, hög hålfot (högt fotvalv), pronation av foten, ändrad skotyp, byte av underlag eller träning på hårt underlag. Benhinneinflammation uppstår företrädesvis under och efter löpning, hoppträning eller långpromenader och kan ta lång tid att läka.


Jag vet....detta är ett jävla klagoinlägg, men va fan man kan inte vara k.., glad och tacksam alltid!!! (här hade kanske min man lagt till "näää, men någon gång hade ju inte skadat")

3 kommentarer:

Ting sa...

Smittade jag dig med mitt hemska humör? ;)

Fnulan sa...

Man får faktiskt bete sig illa i sin egen blogg!
Jag tror att gubben på toan var rädd för att du skulle se hans lille vicke vire... därav av argsintheten! Lovar att den är pytteliten!

Anneli sa...

Oj då det låter trist! Du får krya på dig! Tänker på gumman på bilden ...har sett den som kylskåpsmagnet med texten If mama aint happy aint nobody happy! Och det är ju sant som det är sagt.... Hoppas du mår bättre snart. Fnissade åt din toagubbe! kram kram anneli