Summa sidvisningar

onsdag 2 mars 2011

Sömnbrist.....

Varje natt ligger vi nära
Jag och Alva
Hennes små knubbiga och varma händer letar alltid upp min hals, och så håller hon fast sig där. Som om det gällde liv eller död. Hon sover djupt genom natten. Jag lossar hennes händer försiktigt, bara för att 1 minut senare ha armarna lindade runt min hals igen.
Jag sover inte bra
Jag sover inte många timmar
Men det är det mysigaste jag vet…..


4 kommentarer:

Milla sa...

Tiden går så fort...mina bebisar har hunnit med en hel del och vill knappast dela säng med mig längre..fast jag vill inte dela säng med dem heller. Dottern sprider ut sig, knuffas & knockar en då och då, precis som då hon var liten:)
Sonen är som en kamin och brukar ligga nära, nära så svetten lackar..mysigt. Ja, förr:)

Njut av den lilla stund hon är liten...men det är jäkla skönt med sovmorgon och barnfria nätter sen:)
Kram

stina sa...

Visst är det underbart! L sover i min säng... fast i sin hörna. M sover i min säng... på min mage... Nån som uppskattar den i alla fall ;)

Petra sa...

Knubbiga varma barn händer är mysiga dygnet runt.

Kattis sa...

jag känner igen det greppet, som nästan är krampaktigt starkt inledningsvis..men sen har jag ju killar så när de väl somnar sedan - så kan man ta sig loss och bära in dem i sina sängar och nästan köra gaslarm med grytlock bredvid dem utan att de vaknar...Tills man själv sover djupt, då kommer de eventuellt tassande igen. Men jag håller med Milla - njut - snart är den tiden över och man kommer sakna det så!