Summa sidvisningar

torsdag 27 januari 2011

Jakten på den försvunna midjan

Jag tränade i söndags, i tisdags och se på fan, jag passar på och utnyttjar min nyfunna träningsinspiration och går iväg nu också. Såg på Carolina Gynnings blogg att hon lägger upp bilder på sig själv när hon tränar i gymmet. Tror ingen mår bra av att se en högröd Anne svettas på ett löpband eller med fria vikter heller för den delen....

Men en bild på mina skor och på mitt träningskort det bjuder jag på!

Peppa mig nu, det behöver jag!
:-)

8 kommentarer:

Anne sa...

Ja jag vet....en riktigt taskig bild, ser sjukt allvarlig ut, men jag var nyförlöst, vägde 3 siffrigt och såg som mest smal ut när jag INTE log.....därav bilden!

Anonym sa...

Hejja Anne, jag har också kört ut hårt i Januari med löprundor och gym, boxning etc. Men har varit för snål för att köpa kort, jag vet liksom att det slutar användas i mitten av februari!! Thats me, Pia

Anne sa...

Åh Pia, sån är ju jag egentligen också....men någon gång måste man ju bryta ett mönster,eller hur?
Kärlek och respekt!!!

Kattis sa...

vad duktig du är! Köp nu små trosor och inte stl 46 så håller du motivationen uppe till sommaren. Eller gör som jag och anmöl dig till Malmömilen i juni fast jag hatar att springa....hur jag nu kom på den idén för att motivera mig själv. Go, Anne, go!

Anja sa...

Förlåt men lägg av! Vägde du tresiffrigt och såg ut SÅDÄR. Isåfall vill jag inte vara kompis med dig mer ;-)

Jävla snyggo!

Anja sa...

Säg åtminstone att den stora svarta halsduken är lindad runt din hals för att dölja en enorm jä.la dubbelhaka!

Anonym sa...

Bra jobbat tjejen! Här jobbar vi också på att bryta mönster! Är en notorisk icketränande tjej med bulle på magen som jag SÅ gärna vill bli av med.
Mamma/babygympa en gång i veckan och Zumba med mannen på kvällarna...!
Kämpa på!
Hälar Eva Höiland

Maria Cidrér sa...

Åh, vad duktig du är Anne!!!! Vill oxå komma igång med träningen, har i och för sig mitt Afropass, men det är ju bara en gång i veckan!! Heja, heja!! Du vet beach 2011!!!