Summa sidvisningar

onsdag 26 januari 2011

Palla raka benen...

Alltså, finns det nått tristare?
 Jag är 1.76, kraftig benstomme och som ni då kan räkna ut har jag mkt ben. Inte för att de är långa och gasellvackra eller nått, jag tror helt enkelt att det är mkt YTA om man skulle jämföra med andras ben. Det blir ju så sjukt mkt att raka. Jag hatar verkligen att raka benen, jag får rysningar bara av att tänka på det….
Har inte rakat dom sen i oktober nu….
Vet att jag borde…. Men ändå så gör jag det inte. Jag har så mkt hår att jag inte behövt gå med långkalsonger EN ENDA gång i vinter.  Håret är tätt och täcker benen ganska så heltäckande skulle jag vilja påstå. Märkligt nog tycks det vara extra mkt på knäna ….. Sist jag hade ett sånt här rakningsuppehåll blev det stopp i avloppet när jag hade rakat klart. …. Jag fick sitta ner i duschen och verkligen GNUGGA för kung och fosterland med ett helt paket engångshyvlar. Hela jag och duschen var fullkomligt täckt av hår efteråt. Det var också jobbigt…
Jag har läst att det kan vara kul att lägga upp bilder och sånt, ja att det i sin tur skulle göra att folk i större utsträckning orkar läsa ens blogg. Men här går nog fan gränsen. Det blir inga bilder på mina håriga ben. Jag lämnar er till er fantasi.
Tills ni läser mig nästa gång
Ajöken!
Ps: Jag skulle vilja påstå att det är äckligare med sånna här tånaglar än med mina håriga ben!

Sjukt jäkla opraktiskt

15 kommentarer:

Anja sa...

Urk för dom tånaglarna, fy fan!

Jag minns inte heller när jag rakade mina ben sist och du, fy fan, jag minns inte när jag rakade armhålorna heller. Jag ser ut som en sån där riktigt naturlig bushwoman ;-)

Låter ju praktiskt det där att slippa långkalsonger. Så varför raka dom.

Vänta på våren och värmen säger jag ;-)

Blomsterverkstad sa...

Nämen hallåå, jag blev lovad den osencurerade versionen!!! Måste få jämföra om mina, inte så tätväxande,m ne hemskt långa, hårstrån är äckligare än dina tätväxande.

Kul med bloggande Anne, du gör mitt liv roligare :) Tackkram, Minna :)

Anne sa...

Tack Anja & Minna för att ni delar med er och verkar köra "all in".
Just det ja....lovade ju att köra ocencurerat, ska bara bli varm i kläderna först :-)

silla sa...

Ha ha ha...Detta var ju en rolig blogg..
Den får man följa..

Vem fan rakar bennen när det är minusgrader..
Inte jag i allafall..
// Silla

Anne sa...

Tack Silla, följ på vetjja!

Amina sa...

JAG VET!Jag har koll serru:-) Har letat och letat efter et litet "tack amina för inspirationen" inlägg, men icke...så nu vet man vad man är värd alltså!?
haha nej, men fan vad kul! Äntligen får man läsa dina tankar i längre version. Facebook statusar i all ära men det här är toppen:-)

Saknar er massor!

Agnes sa...

Hej Anne riktigt roliga inlägg på din blogg tack för goda skratt! Jag som alla andra har haft hår på benen men började för många år sedan använda hårborttagningsalva och efter en tid blev tillväxten mindre och mindre numera nästan helt borta. Lite mer jobb men rätt skönt i slutändan1 Jobba på det!Hälsar Agnes

Maria Cidrér sa...

Hahahaha, du är bara så GO Anne!!! Fantastiskt skönt att läsa alla kommentarer om att det finns en hel del som inte rakar sig nu på vintern, inklusive mig själv! Fick smått panik när dottern ville till badhuset, men det hände nåt annat så jag SLAPP raka mig!! Hur jobbigt kan det vara???

Micke sa...

Hahahaha
Har du mer hår på benen än jag? :-)

sv:
LOVE YOUR BLOGG TOO! :-D

Linda J sa...

Aaaaahahahahahahahaha!!! Jag DÖR vad roligt!! Har inte heller rakat mig sedan november, alltså då menar jag att alla kroppsytor lever i "orubbat bo"... :-) Det är ju så sjukt jobbigt att raka! Och isoleringseffekten är ju imponerande :-D Eller förresten, har 3 st jävligt envisa hårstrån i ansiktet som tas bort. Men i övrigt så! Är ju otroligt befriande och lite trotsigt att låta pälsen gro sådär galet! Hehe :-) Har ett tips från min förra period, tjuvlåna gubbens rakapparat/trimmer och liksom "grundraka" bort det värsta med... bra när barnen börjar bli rädd för en, akuta badhusbesök eller när partnern börjar prata om separata sovrum... :-)

Anne sa...

Åh vad jag skrattar gott åt era kommentarer, ni sätter verkligen guldglans åt mina kvällar!
<3

Anette P B sa...

Oj denna bloggen kommer ju jag följa.. Denna var ju rolig att läsa.

Viola Vamp sa...

Uuuuhhh, riktigt otäckt med nailsen! :)

Isabaella Jönsson sa...

Hihi, är själv nagelteknolog men måste erkännna att ja, de var nog äckligare än håriga ben.
Håriga ben gör ju åtminstånde nytta! :)

sexleksaker intimleksaker.com sa...

Rekommenderar för orgasm!
Kamagra intimleksaker.se
Sexleksaker intimleksaker.com
http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se