Summa sidvisningar

lördag 29 januari 2011

Traumatiskt barndomsminne....

Usch jag skäms, det var kul ett tag, nu känns det mest lite dumt...

Minns ni att jag var på Lindex igår?

När jag nästan var klar och hade provat mig igenom hela högen av framtida klädesplagg så började jag leka lite med min degmage. Tog ett rejält tag om den och lät den dallrande hoppa upp och ner. Gjorde lite ljud till. Skrattade högt. Låtsades att navel var en mun. Fortsatte skratta. Ja ni fattar va?
Detta räckte så klart inte för mig, jag var tvungen att ta det en liten bit längre.
Tvungen att pressa gränsen för vad man gör och inte gör.
Tittade på min navel och insåg hur djup den var. Precis lagom djup för en cigg.
Hittade en gammal torr cigg i jackfickan, från mina gamla feströkningsdagar och satte in den i magen. Och precis som Askungen och hennes sko, den passade perfekt!! Det såg skitkul ut, så jag började, fortfarande med ciggen fast förankrad i fettet, rota efter min kamera för att föreviga. Just då, EXAKT JUST DÅ, drar en morsa och hennes unge mitt draperi åt sidan med ett bestämt SVISCH!!.
Tiden stannar.
Allvarligt talat, DEN STANNAR.
Det enda jag ser är mamman som krampaktigt drar sin dotter sakta baklänges. Bort från mig, draperiet och ciggen i fettet. Samtidigt som hon backar, med dotterns hand hårt i sin, släpper hon inte blicken från min mage. Innan hon försvinner ut till vänster stannar hon liksom till, hejdar sig i steget och textar med ett skevt/ skräckslaget leende, F.Ö.R.L.Å.T.
Hennes lilla unge glor hon med.
Glor på min mage som fortfarande har en cigg i sig......

12 kommentarer:

Angelica sa...

Hahahahahaha, Anne, du är helt UNDERBAR! :-D

/Angelica (Pumpkin från BT/Angelica N Bergström på Facebook)

Anja sa...

Hahahahhaha :-D

Men du, på bilden där! Är det en 17-årings mage eller din sk DEGMAGE, för det DÄR Anne, är fan ingen deg. Du lyckas ju knappt få tag i nånting och huden ser äckligt spänstig ut. Snart gör du mig riktigt förbannad ;-)

Linda J sa...

Aaaaaahahahahahahahahahahhahahaha!!!!! Underbart!! Att bli påkommen på kontoret en söndag, då verkligen ingen annan brukar jobba, när man står sjunger - och liksom ÄR - Beyonce är inte heller så kul... :-)

Sara Milesson sa...

Åååå tack för att du finns!!! :)
Ungen klarar sig, finns ju värre ställen du kunde haft ciggen på...
Kram

Anonym sa...

Jag måste säga att som en av dina närmsta vänner känner jag mig stolt över dig Anne, att du tar steget fullt ut här på din blogg. Sanningen om Anne är på väg att läcka ut......min übersnygga vän...I love u....(ler)

Anonym sa...

Tack Anne!! Tack för jag fick skratta så högt att Emma kom och frågade vad det var som va så kul... Jag var ju helt ensam i rummet :-)!
Du är underbar! Tack för du delar med dig av ditt liv!//Petra

Maria Cidrér sa...

HAHAHAHAHAHA, du är f-n inte klok Anne! LOVE you SO!! Hahahaha!!! Kan inte sluta skratta!!! Hahahahaha!!!

Micke sa...

Hahahahahahahahaha
Det skulle jag vilja se!!! :-D

Unknown sa...

Så sjukt roligt ! Vill nu bara träffa mamman som var med om detta....

Anne sa...

Det är NI som är fantastiska!!!!!
Kärlek & Respekt!

Kattis sa...

du är bara så skööön - denna hade jag missat innan. Igen tack för din blogg!

replika klockor sa...

Låt oss adressera elefanten i rummet. Ja, precis fake tag heuer som i den senaste utgåvan har dessa en kvartsrörelse: Seiko Hybrid VK63 fake cartier Mecha-Quartz, för att vara exakt. Detta är en kvartsrörelse med en mekanisk fake IWC kronografmodul som ger bäraren utseendet och känslan av en mekanisk kronograf i en fake panerai kvartsrörelse.
"Varför täcker du ännu en kvartskronograf?"
Jag ska förklara. Efter frisläppandet av CHR fake audemars piguet och SSD fanns det en mängd åsikter, både negativa och positiva, om klockorna. Vissa giltiga, andra ... nit-picky. Alex fake patek philippe Iervolino, ägaren av varumärket, är först och främst en designer. Och medan många av "kvarts-snobben" åsikter fake klockor lador kretsade kring rörelsen, höll Alex fast vid sina vapen och gjorde vad han gjorde bäst när han skapade TPS - Design and Function fake rolex - ett uppdragsmeddelande från sin första utgåva förra året. För det måste jag applådera honom fake Rolex och släppandet av ny TPS-linje. Skulle jag vilja se mekaniska versioner av hans klockor rolex replica i framtiden? Absolut. Men för tillfället har jag haft min tid med TPS-linjen, oavsett vad som rolex kopia finns inuti.