Summa sidvisningar

måndag 14 februari 2011

Brunnar

Någon mer än jag som knackar sig i ryggen 3 ggr när man råkar gå eller cykla på en A-brunn.


41 år gammal och fortfarande helt fixerad vid detta.

Min gamla barndomskompis var den som introducerade detta för mig.
Tack
Tack, tack

På 70 talet fick jag det förklarat för mig, att OM man gick på en A-brunn och INTE knackade sig i ryggen efteråt, då skulle det ta slut med den man älskar.
Det tar sluuuuut. Man blir lämnad. Ensam. Alone
A, berättade barndomskompisen, står för Avbrott. Och har man ingen kille eller liknande så tar det istället slut med alla ens vänner.
Kul
Känns ju muntert
Hurra, liksom....

Det enda sättet att häva denna förbannelse är at knacka sig själv 3 ggr i ryggen, cyklar man så ska cykeln också knackas....
Men det blir jobbigt om man kommer susandes på cykel och är närsynt som jag, då hinner jag inte se vad det står på brunnarna. Så för att ta det säkra för det osäkra så kör jag runt alla brunnar jag ser.

Jag ger ett berusat intryck.

Det är ett helvete

Speciellt i rusningstrafik

3 kommentarer:

Anna T sa...

Jag är precis likadan, det var säkert du som lärde mig det! En väninna till mig måste blunda och räkna till 10. Hon tycker att det är liiite jobbigt när hon cyklar, så hon försöker också undvika dem...

K-brunnar däremot, de är fina. Då ska man tänka på den man håller kär. Eftersom jag inte har någon jag håller kär på just det sättet, brukar jag tänka "kärlek" - jag säger ordet, fast bara tyst för mig själv, i huvudet. Man vill ju inte att folk ska tro att man är helt galen...

Anonym sa...

Fast egentligen står väl A för avlopp, va? K= kallvatten??? Jag rationaliserar mitt hoppande på K-brunnar med att om locket skulle ge vika, är det bättre att landa i kallvatten än avlopp..!!!!????

Erika Ottmer sa...

Du är inte ensam. Här har du en till med rejäla tvångstankar. Helt sjukt att man fortfarande håller på... Men det verkar ju funka. Jag menar, jag har ju sambo för fan och jag har inte trampat på en A-brunn utan dunkningar på flera ÅR! Så jag fortsätter. Säkert livet ut :-)