Summa sidvisningar

onsdag 9 februari 2011

KNARK!!!

När man tror att man har läget under kontroll. När man tror att jag har ett lugnt och fint blodsocker pga min Lchf-mat…just när man tror att man har kontroll, då, BAAAAM!!! Då sätter sockerjävulen in!

Big A åkte till Ö&B och hittade minimarshmallows.

Ni vet såna amerikanska som är ljuvliga att ha i varm choklad?!
-          Det kan ju vara mysigt att bjuda tjejerna på i helgen
-          Mmmmm, svarade jag och kände hur begärets svettpärlor började bryta ut.
Senare på kvällen väntade jag.
Väntade på att han skulle somna. I samma sekund som det hände FLÖG jag bort till skafferiet och fullkomligt slet upp påsen.
Måffa, måffa, goffla och IN med möget. Tuggade som en besatt. Åååååå. Så gott. Smask smask.
I samma sekund kom illamåendet och kallsvetten. Jag pausade. Tog ett glas vatten och blängde på den nu halvfulla påsen. Såg på TV en stund. Lät illamående och kallsvett lägga sig innan det var dags igen. Åååååhhh, måffa måffa, trycka, trycka, tugga tugga. Aaaaa….
BAM!! Kallsvett och illamående tillbaks. 10 bitar kvar i påsen. Måste trycka dom också så att ALLT försvinner. Måfflade in de sista bitarna och gömde den tomma påsen långt ner i sopkorgen. Sockerskakig smög jag upp till vårt sovrum, la mig försiktigt ner och tillbringade de kommande 2 timmarna med att skamset titta ut i mörkret.
Nästa morgon går Big A upp för att överraska flickorna med varm choklad och minimarshmallows.
Det gick ju så där om man så säger…..

Det är just därför mina kära vänner som vi INTE kan ha sötsaker hemma. Det är därför jag inte har så mkt att bjuda på när ni spontanbesöker mig.
Det går inte.
Är som knark för mig.

5 kommentarer:

Vicky World sa...

UNderbart, jag är likadan...
Jag slängde INTE resterna av crunchen sedan i söndags, började på nytt i måndags och igår efter 1 glas vin med kunder så jävlars hittade bara armen påsen, gömd där bakom alla skålar och HETS STÖÖN HETS - BORTA!

Kan INTE ha ett skit hemma, sån e jag!
Puss goding

Anonym sa...

Ja jag håller helt med... Har aldrig bara kunnat äta EN chokladbit. MÅSTE äta hela kakan. Vet inte om det är tvågstankar?! :-) Jag stöttar dig till fullo i ditt mashmallowkrängande - jag hade gjort likadant om de fanns hemma hos mig. Och då går jag också STENhårt på GI sedan en tid tillbaka. Jag har lyckligtvis en sambo som sympati GI:ar med mig och så små barn så det är JAG som bestämmer vad de ska äta. Annars hade det aldrig gått. Alltså inte en chans i helvete. :-) Kram på dig!

Erika

Fnulan sa...

Jag har varit på spa med dottern, har jag ätit ngt bra? Nej för f*n... stoppat i mig för mycket och allt! Örk nu mår jag illa på mig själv!

Kom du ihåg min syster? Du blev så tyst..

anzo sa...

Underbart (eller vad man ska säga..) att höra att andra är samma knäppgök som en själv. Jag är precis likadan. Inget socker i vårt hem, det försvinner så snabbt så jag inte hinner känna efter vad det smakade. Inget att bjuda på när det kommer folk.

Förstår mig inte på folk som kan SPARA godis! Eller bara ta ett par bitar och sen tycka att det räcker!

kram

Anette PB sa...

Garvar så att mina tårar sprutar!!!